Kommer tillbax snart

Ser att det fortfarande är folk som läser den här bloggen, jag är ledsen men jag pallar verkligen inte blogga med den här datan. Det suger verkligen! Men jag kommer tillbaka när sommarlovet är slut. Då kommer jag få en macbook igen, så det blir najs. Så håll ut så länge och glöm inte komma tillbaka den typ 22 Augusti eller nått :p Nu ska jag till Bagarn och grilla, tror jag

Pussss :*


Sjukling

Har inte hunnit uppdatera. Ber om ursäkt för det, men det har inte funnits någon tid. Vi red tre eller två pass per dag och sen skulle vi äta och så, jag hann verkligen inte. Gick och lade mig halv tolv-tolv varje dag och vaknade halv nio-nio. Så det fanns verkligen ingen tid till datan. Har inte ens packat upp den ur väskan på hela resan, men lite skönt är ju ändå det. Jag har hafte en awesome vecka med otroligt fina männiksor. Det tråkiga är att jag har varit sjuk hela tiden. Haft feber till och från, förkyld, ont i halsen osv osv. Men jag har försökt i alla fall. Idag är jag i alla fall hemma från skolan, skulle verkligen inte ha årkat att gå. Är fortfarande sjuk, så får se hur det blir imorgon. Nu ska jag kolla lite på teve och läsa bloggar som jag har missat nu.


Provsmak från helgen. Kommer fler sen :)


Klädkod för student

Nu har typ hela släckten kommit, en del av den i alla fall. Så om en kvart ska vi åka till Simons skola och ta imot honom när han springer ut. Det blev inte de bästa bilderna på kläderna d jag inte har någon som kan ta kort på dem nu när alla har fullt upp. Hihi, men det blir najs.


RSS 2.0