Vad gör man inte när...

Vad gör man inte när man är ensam hemma, har tråkigt och hittar en kamera med själutlösaren på? hehe, inte ens jag kunde måtstå tanken på lite ego pics x) Här är några av 81 ;)
Edvin Sundling <3

Jag vet att du läser det här, så låtsas inte som att du inte har sett, för du ser det nu!

Asså jag vet ärligt talat inte hur jag ska kunna beskriva dig med ord.
Vi har kännt varandra sen jag var typ 2 timmar gammal.
Det är två veckor imellan oss men det är som att vi sitter ihop.
Eller det brukade vara så i alla fall.
Jag saknar verkligen dig och jag vill inte bråka.
Jag vet inte hur jag ska ta mig till utan dig.
Inget mig utan dig.
Jag älskar verkligen dig.
Vi sa föralltid.
Jag menade det.
Du sa det.
Vad ska jag göra för att få dig att förstå?
Jag mår dåligt av att vi bråkar.
Men jag tvivlar på att du ens bryr dig.
Men tro på dem här orden:
Du och jag bästavän, jag älskar dig kompis <3


Solsidan :)

Sitter och kollar på solsidan just nu. Har precis duschat och typ lyssnat på musik i över 4 timmar... Snacka om att inte ha något liv! Och lixom inte olika låtar heller utan har typ varrierat mellen 3 olika låtar, hahah! Men nu kollar jag i alla fall på solsidan. Har varit först i Rensättra idag och red Gletta. Hon var så jävla pigg idag! Fick tårar i ögonen i galoppen för att det gick så fort! Men det är ju bara kul :) Sen åkte jag vidare till Siggesta och red Pralin där :s haha, det gick baaaajs! Hon var as tjurig och bara bockade och höll nästan på att stegra en gång oxå :s Men aja, får nog någon annan nästa gång :D Imorron är det skola, TAGGA!

Puss ♥
Pralin <3


Gletta <3

Precious

Har precis sätt klart filmen. Asså jag säger bara: Jäääävligt tung! Asså den var sjukt bra, bara att den var så nedrans sorglig! Asså grät mig igenom heeela filmen! Började gråta typ när hennes pappa våldtog henne första gången och det var typ 5 minuter in på filmen... Sen grät jag typ resten av filmen. Den handlar om en 16 årig tjej som får barn för andra gången med sin pappa. Hennes mamma misshandlar henne och tvingar henne att äta samtidigt som hon kallar henne för feta hora. Asså hon bor typ i ghettot och är typ as fet. Men jag rekomenderar den starkt! En riktig gråtar film och man fattar hur det är för vissa sen efteråt! Filmen får ♥ ♥ ♥ ♥  av  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Min lördag... :)


Promenera till Orminge.

Ska ta och promenera till Orminge nu, mår bättre men är inte helt frisk än. I Orminge ska jag hyra den där filmen som Anna tipsade om Precious. Verkar as bra och en stor gråtar film är det visst, perfekt för en lördagkväll sjuk och ensam här hemma :D Men måste gå nu. Mamma hänkar så det blir väll kuul. Men nu måste jag skynda mig, mamma väntar helt klar och jag har inte ens fått på mig kläder än x) Skriver mer ikväll :D

Puss ♥Sjuk, pannkakor och en rädd katt.

Är fortfarande sjuk. Feber, ont i huvudet och allmänt hängig. Vaknade inte förrns vid 12 typ och då mådde jag så dåligt så jag gick direkt och la mig i soffan och titatde lite teve. Fick en Ipren så när den hade börjat verka så började jag att steka pannkakor. Mitt i allt stekande så hitatr jag Sture sitta uppe i ett träd as rädd och en arg katt neranför som väntar på att han ska komma ner. Jag kastade snöbollar på den arga katten som då försvann. Eftersom Sture satt så högt uppe så gick jag in igen, efter typ 40 minuter så klättrade han ner igen och allt var fid och fröjd... Förrutom min pannkaka som var helt svart :( Så den fick jag slänga. Men dem andra blev bra :D Nu ska jag väll titta lite mer teve och ah det allmänt myys :) Skriver mer sen, då blir det lite mer intressant, jag loooovar!

Puss ♥

Tack för att du finns, det är du som får mig på fötter igen efter att jag har fallit. Jag älskar dig, på riktigt <3


Snart klar, bara finputtsning kvar :D

(kolla det rimmar :D)

Är snart klar med headern och designen :) Bara tillfällig just nu eftersom jag har haft så lite tid på mig, men ska göra en snyggare snart. Felicia eller Johanna de små snälla människorna ska bara hjälpa mig lite med det sista. Är sjuk nu så ska väll snart bädda ner mig framför en film. Myyyys! Har feber, är genomförkyld och hostar. Awesome! Skulle igentligen spelat fotbollscup imorron men eftersom att jag är sjuk så fick jag avoka det. Syyyynd :( Men ska gå nu. Förresten, vad tycker ni om headern ? Fin/Ful?

Vadå mycket kassar? Haha, från resan till U.S.A :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0